Een warm bad!

We kennen allemaal de uitdrukking: ’het voelt als een warm bad’. Een begrip waarbij wij ons duidelijk prettig voelen. Vergelijkbaar is, het voelt als thuiskomen. Woorden die we associëren met veilig, comfortabel, vertrouwd en bovenal aangenaam! Zeker in de winter, als het buiten guur en koud is, is het nemen van een bad of een warme douche iets om naar uit te kijken. En er is zoveel om uit te kiezen…


Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke regendouche? De brede waterbundel zorgt ervoor dat u geheel nat wordt, een beetje alsof u onder een waterval staat in op een tropische bestemming! Kiest u liever voor een handdouche dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een douchekop met massagestralen die u spieren lekker losmaken en uw doorbloeding reguleert of juist een handdouche met airdrop. De met lucht vermengde waterdruppels zorgen dat u juist een hele zachte douchestraal krijgt. De airdrop douches zijn bovendien heel stil en verbruiken slechts spaarzaam water.


Kunt of wilt u niet kiezen dan is een combinatie van zowel een regen- als handdouche absoluut iets voor u.


Qua baden is de keuze bijna oneindig. Extra diep, extra groot, rond, ovaal, voor iedereen is er een ideaal bad. Ga voor het bepalen van uw keuze echt even in het bad zitten. U voelt meteen of het bad u past!